Επικοινωνία

Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ηλεκτρονικές εκδόσεις με αυτόματο ξεφύλλισμα

Διαφημιστικό CD και DVD.

ΑρχικήΚατασκευή Ιστοσελίδων, Web Design, Web SiteΚατασκευή Ιστοσελίδων, Web Design, Web SiteΚατασκευή Ιστοσελίδων, Web Design, Web SiteΚατασκευή Ιστοσελίδων, Web Design, Web Site

Δημιουργία Ιστοσελίδων με επαγγελματικό Web Design.
Κατασκευή Ιστοσελίδων, έτσι ώστε το site σας να γίνει, ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ

Basic website

Διαδικτυακός τόπος με Δημιουργία Ιστοσελίδων για απλή παρουσίαση. Το πιο οικονομικό και καθ’ όλα αξιοπρεπές Site.

Για τους επαγγελματίες που θέλουν να έχουν μία αξιοπρεπή παρουσία στο Ιντερνέτ, ώστε να μην αφήσουν το κοινό τους απληροφόρητο.

Λίγες σχετικά σελίδες φροντίζοντας η πληροφόρηση των επισκεπτών να μην χαρακτηριστεί ελλιπής. Την σωστή και λιτή αυτή παρουσίαση συμπληρώνει και μια σελίδα επικοινωνίας.

Advance website

Διαδικτυακός τόπος με Κατασκευή Ιστοσελίδων, για επιχειρήσεις που δίνουν μεγάλο βάρος στην προχωρημένη παρουσίαση των προίόντων τους. Το Web Design στο Site αυτού του είδους, βασίζεται στην ομαδοποίηση και κατηγοριοποίηση των προϊόντων της εταιρείας και παρουσίασης αυτών με εντυπωσιακό τρόπο στον επισκέπτη.

Για τους επαγγελματίες που έχουν προϊόντα, τα οποία κυρίως είναι γνωστά στον επισκέπτη, οπότε το βάρος πέφτει στις μεθόδους παρουσίασης. Η παρουσίαση πρέπει να είναι εντυπωσιακή, γρήγορη και κατανοητή ώστε ανενόχλητα και οποιασδήποτε ώρα και από οποιαδήποτε περιοχή να ευνοείται η προώθηση και ή πώληση.

Μοναδική μέριμνα να υπάρχει το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό για τα προϊόντα.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι μία γρήγορη σύνδεση για τον επισκέπτη είναι απαραίτητη. Αυτό θα είναι πρόβλημα σε πολύ λίγες περιοχές της επαρχιακής Ελλάδας, αν και σήμερα τείνει να εκλείψει αυτός ο περιορισμός.

Professional Premium website

Διαδικτυακός τόπος με Δημιουργία Ιστοσελίδων, για επιχειρήσεις με μεγάλη γκάμα προϊόντων, έτσι στις Ιστοσελίδες που αποτελούν αυτόν τον διαδικτυακό τόπο, εκτός από την προχωρημένη παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών, είναι απαραίτητη και η εκτενής περιγραφή πάρα πολλών και διαφορετικών αντικειμένων! Το Site αυτό βασίζεται στην προσεκτική κατηγοριοποίηση των προϊόντων της εταιρείας και παρουσίασης αυτών με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Οι σελίδες είναι συνήθως αρκετές σε αριθμό. Στους διαδικτυακούς αυτούς τόπους παρόλο που αναφέρονται σε πολλά προϊόντα και υπηρεσίες, για να είναι εύκολα προσβάσιμες οι σελίδες τους από τους επισκέπτες χρησιμοποιούνται πολλών ειδών τεχνικές παρουσίασης.

Τεχνικές όπως Pop-up Rollovers, ειδικά Ballons επεξήγησης, κινούμενα λογότυπα και ετικέτες Flash, Videos (τοπικά η μέσω youtube), χάρτες Google και ειδικές φόρμες συλλογής στοιχείων ή επικοινωνίας, ανήκουν στο οπλοστάσιο αυτού του είδους των διαδικτυακών τόπων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Web Design, Web Site
Complete and functional website with minimum 4 WebPages developed by professional design, web hosting for two years and it costs €300 only!!! Πλήρες και λειτουργικό site με 4 τουλάχιστον ιστοσελίδες με επαγγελματικό σχεδιασμό, φιλοξενία (webhosting) για δύο ολόκληρα χρόνια και κόστος μόνο 300€!!
Κλείσιμο