Επικοινωνία

Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ηλεκτρονικές εκδόσεις με αυτόματο ξεφύλλισμα

Διαφημιστικό CD και DVD.

Αρχική

Διαφημιστικά USB Flash Drive με εκτύπωση του λογοτύπου σας στην επιφάνειά του και να περιέχει αποθηκευμένο τον κατάλογο σας ή το διαφημιστικό σας έντυπο σε ηλεκτρονική μορφή, με σελίδες που ξεφυλλίζουν ή ακόμη και ολόκληρο το site σας και με κόστος από 650€ για 100 τεμάχια και 5,20€ για κάθε επί πλέον τεμάχιο!!

Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην τιμή των 650 €;


Τι δεν περιλαμβάνεται στην τιμή;


Επί πλέον λύσεις που παρέχονται προαιρετικά:


Προστατευμένη περιοχή

(Dual Zone)

κόστος: 100€

(ανεξαρτήτως τεμαχίων)

Αν θέλετε να προστατέψετε τα δεδομένα σας από τη διαγραφή από τον εκάστοτε χρήστη, τότε απαιτείται στο  διαφημιστικό σας USB να δημιουργήσουμε δύο περιοχές.

Όταν εισάγετε το Flash Drive στη θύρα USB, θα εμφανιστούν δύο εικονίδια: το ένα είναι μόνο για ανάγνωση (όπως το CD-ROM) και το άλλο για μια κανονική αφαιρούμενη μονάδα δίσκου (περιοχή του χρήστη).

Υπάρχει η δυνατότητα «του κλειδώματος δεδομένων» στην περιοχή που ο χρήστης αντιλαμβάνεται σαν ένα CD-ROM, ενώ εξακολουθεί να δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα να χρησιμοποιούν την μη κλειδωμένη περιοχή του διαφημιστικού USB ως ένα κοινό Flash Drive .


Διαφημιστικό USB Flash και λουράκι λαιμού Διαφημιστικό USB Flash με δέρμα και μαγνητικό κλιπ Διαφημιστικό USB Flash και στυλό μαζί Διαφημιστικό USB Flash σε σχήμα κλειδιού Διαφημιστικό USB Flash με περιστρεφόμενη επιφάνεια Διαφημιστικό USB Flash με δέρμα και κρίκο Διαφημιστικό USB Flash πλαστική κάρτα

Αυτά τα επτά είδη συμμετέχουν στην προσφορά μας!!

Δείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά πριν καταλήξετε σε αυτό που σας εξυπηρετεί.

Δώρο, αξίας 100€ με την παραγγελία αυτής της προσφοράς!!

...περισσότερα!!
Κλείσιμο