Επικοινωνία

Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ηλεκτρονικές εκδόσεις με αυτόματο ξεφύλλισμα

Διαφημιστικό CD και DVD.

Αρχική

Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην τιμή των 300€;

Όπως για παράδειγμα, κάποιο site μπορεί να αποτελείται από την “Αρχική” ιστοσελίδα, στην οποία θα γίνεται η παρουσίαση προϊόντων και σημαντικών στοιχείων της εταιρείας, με επόμενη σελίδα “η Εταιρεία μας”, που θα γίνεται η παρουσίαση στοιχείων σχετικά με το αντικείμενό σας, ακολουθεί πιθανόν κάποια σελίδα με το όνομα “Galery”, που θα παρουσιάζονται έργα που έχετε πραγματοποιήσει και τέλος η σελίδα “Επικοινωνήστε μαζί μας”,  που θα είναι η σελίδα με τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών μαζί σας.

Στις ιστοσελίδες του site της προσφοράς αυτής, μπορούν να περιλαμβάνονται:
Μέχρι δύο Video, μέχρι 30 Φωτογραφίες και μέχρι 3 flash banners (ετικέτες με ειδικά εφέ και κινούμενα λογότυπα).
Για αριθμό πάνω από τους αναφερόμενους θα υπάρξει επί πλέον χρέωση.

Δηλαδή, η ανάρτησή του στο διαδίκτυο και η φιλοξενία του σε κατάλληλους υπολογιστές ώστε να μπορούν να το επισκέπτονται χρήστες του ιντερνέτ καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και για 2 ολόκληρα χρόνια.

Καταχώρηση και βελτιωμένη θέση παρουσίασης σε ένα από τα δύο εξειδικευμένα εμπορικά site οδηγούς: www.greekshoppingmall.com και www.holidaymaker.gr


Τι δεν περιλαμβάνεται στην τιμή;

Δηλαδή οι φωτογραφίες που θα παρουσιάζουν τα προϊόντα σας, ή θα προσδιορίζουν τις υπηρεσίες σας στο site σας, πρέπει να μας παραδοθούν από εσάς. Ειδάλλως θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με το κόστος της φωτογράφισης των αντικειμένων που θέλετε, καθώς και με τυχόν κόστος αγοράς δικαιωμάτων φωτογραφίας, συγκεκριμένου περιεχομένου, από εξειδικευμένη φωτοτράπεζα.

Δηλαδή τα βίντεο που θα θελήσετε να αναρτηθούν στο site σας, πρέπει να μας παραδοθούν σε ηλεκτρονική μορφή από εσάς. Ειδάλλως θα επιβαρυνθείτε με το κόστος της Βιντεοσκόπησης.

Δηλαδή η κατασκευή σύνθετων Flash, που εκτός από κείμενο να περιέχουν συνδυασμό με εφέ διαφόρων λογοτύπων και φωτογραφιών, ακόμη και μουσικής απαιτεί επί πλέον χρέωση.

Τα κείμενα που θα περιγράφουν τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, πρέπει να μας δοθούν από εσάς. Το ίδιο και για το ξενόγλωσσο κείμενο, ειδάλως θα υπάρξει επιβάρυνση.

Δώρο, αξίας 100€ με την παραγγελία αυτής της προσφοράς!!

...περισσότερα!!
Κλείσιμο